NÉZD MEG ÉLÉNK-E GYERMEKED:

Az alaptermészeti jellemzőket Jungi alapokról az amerikai Stella Chess és Alexander Thomas dolgozta ki az '50-es években, Kurcinka pedig rátaláva erre átdolgozta őket az élénk, azaz spirited gyerekekre vonatkoztatva, nézd meg, hogy a te gyerkőcödnek milyen az alaptermészete, és tanuld meg ezeket kezelni tőlem.

A teszt kitöltése 5-10 percet vesz igénybe! Ha kitöltötted az ürlapot, utána kapod meg a teszthez vezető linket, ott már csak a biztonság kedvéért kell beazonosítás miatt néhány kérdésre válaszolnod. Megértésedet köszönöm!

A teszt kitöltése ingyenes! Az elemzés néhány tippet és trükköt tartalmaz az egyes alaptermészetekre. Ha valamiért újra kitöltöd a tesztet (nem a 2. 3. gyerekre gondolok, hanem ugyan arra a gyerkőcöre, akkor egy jelképes 1.000,-Ft-os összeget kérnék tőled!)

  

 

 

 

Az élénk gyerekek azok a gyerek tehát, akiknél a szokványos nevelési tanácsok nem működnek, többek, mint az átlag gyerekek, viselkedésüknek azonban mindig van alaptermészeti oka/háttere. Ha ezekre az ember ráismer, megérti, elfogadja, és megtanulja kezelni, sokkal könnyebbekké válnak a hétköznapok.

 

És te élénk vagy-e?

felnottelenksegteszt.pdf (48211)

 

 

 

UA-49401482-1

Elérhetőség

Élénk gyerekek Budapest XI. kerület viselkedesjavito@gmail.com
To Top