Rólam

A nevem Szabóné Katona Eszter

Egy élénk és egy vagány gyermek édesanyja  vagyok immár tizenhárom éve. Tanárnak készültem, tanultam pedagógiát, pszichológiát, de a gyermekem viselkedése megfogott. Titkát én 6 éven át kutattam. Olvastam sok mindent, magyar és angol szerzők könyveit, de valahogy egyik sem passzolt a fiamhoz. És akkor rábukkantam Aeron Szuperérzékeny gyerekek című könyvére.

Itt te is megnézheted, hogy gyermeked szuperérzékeny-e egy teszt alapján: http://www.szupererzekenyek.hu/

Akkor megtudtam, hogy igen, az én fiam azért „más”, mert szuperérzékeny.

Igen ám, de ahhoz, hogy a sokévnyi lemaradást behozzam, sokkal konkrétabb segítségre volt szükségem! És Aeron könyvében szerepel emléítésként Kurcinka könyve azonnal megszereztem az e-bookot és ki is olvastam.

Ahogy olvastam jöttek az "aha élmények" jé ez is az én fiam, meg az is.

 

Akkor tudtam, hogy ezt a könyvet meg kell ismertetnem a magyar szülőkkel is!

 

Nézd meg, hogy neked is élénk-e a gyermeked: az   élénkség teszt   oldalon

innen még 9 bejegyzés foglalkozik az alaptermészeti jellemzőkkel, nézd meg számold össze és a viselkedesjavito@gmail.com email címre elküdve elárulom neked, hogy élénk-e a te gyermeked!

Az oldal története

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy más szülőket is megnyugtassak, van kiút, hogy nincsenek egyedül egy ilyen furcsa gyerekkel.

Mary Shredy Kurcina könyve zseniálisan írja le a problémát, megértéssel, hiszen férje és egyik gyermeke élénk, másik gyermeke pedig vagány.

Elérhetőség

Élénk gyerekek Budapest XI. kerület viselkedesjavito@gmail.com
To Top